Venitul nu înseamnă bogăție. Dacă câștigi mulți bani – nu ești bogat!

/
/
/
59 Views

Venitul nu înseamnă . Mulți oameni nu știu ce este bogăția: dacă câștigi foarte mulți , nu înseamnă că ești și ! De regulă, standardul de viată ne crește odată cu venitul. Pur și simplu „avem nevoie” de mai mult. În mod remarcabil, întotdeauna avem nevoie de exact atât cât câștigăm. Nu trebuie să confundăm „nevoile” cu „dorințele”. Babilonienii antici știau deja:

Ceea ce numești necesare se va extinde întotdeauna până la nivelul venitului tău actual.

Ești bogat doar atunci când poți trăi din capitalul tău fără să trebuiască să ai o slujbă – tăi lucrează pentru tine. Nu vei deveni bogat datorită pe care îi câștigi, ci datorită banilor pe care îi . A economisi înseamnă diferența dintre a fi o mașină de făcut bani și a avea o mașină de făcut bani. Niciodată nu înceta să îți mărești venitul până nu ai acumulat destul capital încât să trăiești din dobânda câștigată.

Venitul nu înseamnă bogăție. A economisi duce către bogăție

Ești genul de persoană care oferă uneori un serviciu fără să ceară plată? Te rog să ai în vedere faptul că a cere bani este adesea o chestiune de stimă de sine. De fiecare dată când aduci valoare, este firesc și complet justificat să primești bani pentru asta. Dacă tu consideri sau nu valoros respectivul serviciu depinde de cât de capabil te consideri. Dacă un serviciu de valoare poate fi obținut la un preț mare de la un specialist și poate fi obținut gratis de la tine, înseamnă că îți lipsește încrederea de sine.

Specialistul este conștient de valoarea sa, în timp ce tu nu ești. As spune-o sub o formă și mai drastică: tu ești responsabil pentru calitatea vieții tale. Este, prin urmare, datoria ta să câștigi bani. De aceea trebuie să ceri bani, cel putin până când ajungi la libertate financiară. Vezi tu, succesul este mai degrabă o atitudine decât o abilitate. Ocupă-te să-ți dezvolți convingerea că ești valoros.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :