Sucul de ceapă – tratament naturist pentru creșterea părului!

/
/
/
1278 Views

Dacă a avea un păr lung și strălucitor este încă doar un vis, noi avem cea mai bună rețetă pentru tine. Vă puteți imagina că ceapa roșie poate preveni căderea părului și de asemenea poate stimula creșterea mai rapidă a acestuia?

este o chestiune de gene, dar anumiți factori interni și externi afectează acest proces. Remediile tradiționale pot face minuni pentru părul tău, acestea fiind încercate de mii de generații.

Sucul de roșie este uimitor pentru părul tău, acesta fiind unul dintre cele mai bune ingrediente atunci când vine de vorba de îmbunătățirea calității părului.  Studiile efectuate până în prezent au arătat faptul că ceapa roșie previne căderea părului, iar folosirea acestui tratament va conduce la un păr mai atractiv în doar o lună de zile. De asemenea, dermatologii au confirmat că aceasta nu are efecte secundare.

Ceapa roșie are un conținut ridicat în sulf, acesta fiind important pentru producerea de colagen. Colagenul este esențial pentru creșterea părului. Sucul de îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului și reduce inflamația pielii datorită proprietăților sale antibacteriene puternice. Totodată, sucul de va face părul mult mai puternic, deschide foliculii și previne orice infecție.

Rețetă

Se curăță 2-4 cepe și se taie cubulețe, apoi urmează stoarcerea lor. Se poate utiliza blenderul caz în care se va stoarce mixtura pentru a se obține doar sucul de care avem nevoie. Sucul astfel obținut se amestecă cu o lingură de miere de albine.

Aplicați (frecați) ușor amestecul obținut pe scalp și lăsați-l timp de 15-30 de minute. S-ar putea să nu îți placă mirosul, dar sigur merită efortul. După acest timp, clătiți părul ca de obicei. Repetați acest tratament de 2-3 ori pe lună.

Atunci când aplici pentru prima dată acest tratament pe scalp, cel mai indicat ar fi sa îl testezi pe o suprafață mai mică pentru a te asigura că nu ești alergic la sucul de ceapă. Chiar dacă este natural, sucul de ceapa este puternic.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :