Cum rezolv problemele cu banii? Cum să scap de datorii?

/
/
/
100 Views

în sine nu o să îți rezolve niciodată Din acest motiv, dacă le dai săracilor, nu-i scapi de problemele pe care aceștia le au cu banii. Asta este valabil și pentru fratele/sora/soțul/nepotul căruia îi dai din când în când să își rezolve problemele cu banii. Din păcate dându-le bani tu nu îi scapi de problemele cu banii. De multe ori acest lucru doar prelungește problema.

Faptul de a muncii din greu nu îți rezolvă problemele tale cu banii. Lumea este plină de oameni care trudesc și care nu câștigă bani pe măsura eforturilor lor, de oameni foarte muncitori care au , dar care fac și mau multe , fiind nevoiți să muncească și mai mult pentru mai mulți bani. Educația nu ne rezolvă problema . Lumea este plină de săraci foarte educați.

Un loc de muncă nu îți rezolvă problemele pe care le ai cu banii. Pentru multă lume, termenul de loc de muncă, job, slujbă înseamnă aproape falit. Milioane de oameni abia câștigă suficienți bani ca să supraviețuiască, fără a-și permite să trăiască decent. Mulți oameni cu diverse locuri de muncă nu își permit să își cumpere o casă, să meargă la medic, să facă diverse studii sau să pună bani deoparte pentru pensie.

Cum să îmi rezolv problemele cu banii?

Pentru a rezolva problemele legate de bani trebuie să ai un minim de cunoștințe din domeniul financiar. Mai simplu spus, informațiile financiare reprezintă acea parte din întregul nostru bagaj de cunoștințe pe care o folosim ca să ne rezolvăm problemele financiare. Iată câteva exemple de probleme financiare des întâlnite:

 • nu câștig destui bani;
 • am foarte multe datorii;
 • nu-mi permis să îmi cumpăr ceva nou;
 • mi s-a stricat mașina; de unde scot bani să o repar?;
 • copilul meu vrea să meargă la studii, dar nu îl pot întreține;
 • nu am destui bani pentru pensie;
 • nu-mi place locul de muncă pe care îl am, dar nu îmi permit să-mi dau demisia;
 • am ieșit la pensie și nu mai am bani;
 • nu-mi permit să merg la în vacanță, la medic, etc.;

Cunoștințele tale financiare îți pot rezolva toate problemele legate de bani. Din păcate, dacă nu ai suficiente cunoștințe financiare ca să-ți rezolvi problemele respective, ele persistă. De exemplu, există milioane de oameni care nu au suficienți bani puși deoparte pentru pensie. Dacă nu-și rezolvă această problemă, ea se va înrăutăți pe măsură ce oamenii respectivi îmbătrânesc și au nevoie de mai mulți bani pentru îngrijirea medicală. Îți place sau nu, banii îți afectează stilul și calitatea vieții, precum și confortul și capacitatea de a lua decizii liber.

Problemele cu banii te fac mai deștept… dacă le rezolvi!

Dacă îți rezolvi problemele financiare, priceperea în a-ți manipula finanțele crește. Când devii mai priceput în această privință, devii mai . Dacă nu-ți rezolvi problemele pe care le ai cu banii, devii mai . Dacă nu îți rezolvi problemele financiare, ele îți vor aduce și mai multe probleme financiare. Dacă vrei să devii mai priceput în administrarea banilor, trebuie să știi să-ți rezolvi problemele. Dacă nu-ți rezolvi problemele financiare, nu vei fi niciodată . De fapt, cu cât problemele financiare persistă mai mult, cu atât o să devii mai sărac.

Surse: Un IQ financiar mai bun, Robert Kiyosaki

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :