Oamenii fără bani nu consideră bogăția o necesitate absolută

/
/
/
68 Views

Oamenii fără nu consideră bogăția o necesitate absolută […]. Imaginează-ți că mergi printr-o pădure și ajungi la o trecătoare. Cam la 14 metri și jumătate depărtare, în jos, zărești o geantă. Se pot vedea niște bancnote de cinci euro. Cu grijă, începi să cobori în trecătoare. Deodată, aluneci pe pietre și în ultimul moment reușești să te prinzi de o rădăcină. Vei decide probabil că riscul de a-ți rupe gâtul este prea mare și vei urca înapoi.

Îți poți imagina cum s-ar schimba această situație dacă în trecătoare s-ar afla o fetiță în locul unei genți? Dacă ar fi rănită și ar plânge de frică? Mintea ta formulează acum întrebarea într-un mod diferit. Nu te mai întrebi: „Să cobor sau nu în trecătoare?”. E de la sine înțeles că nu o vei lăsa să zacă acolo. Acum este o chestiune de cum o pot scoate de acolo? Să ajuți fetița este o necesitate incontestabilă.

Oamenii fără bani nu consideră bogăția o necesitate absolută
Oamenii fără bani nu consideră bogăția o necesitate absolută

Vedem în repetate rânduri cum oamenii de succes se poziționează conștient într-o situație de necesitate. Ei își iau angajamentul în public și se ajunge la punctul în care informează pe toată lumea din jurul lor: Voi coborî în trecătoare. Ori mă vei vedea făcând cu mâna când ies la suprafață, ori mă vei găsi mort pe fundul ei.

Oamenii care au strâns o mare nu sunt neapărat exemple perfecte de disciplină de fier. Ei fac pur și simplu ceea ce simt că este necesar. Ei nu pot acționa altfel. Ar fi imposibil pentru ei să fie săraci sau mediocri.

Stă în puterea ta să faci din fiecare scop o necesitate absolută

Creează-ți Albumul de visuri și uită-te la el cu regularitate. Închide ochii și imaginează-ți cum ar fi să trăiești asa. Fă acest exercițiu la fiecare trei luni și vei observa cum subconștientul tău începe să accepte că nu ai putea fi dacă nu ți-ai atinge scopurile și că ar fi extrem de dureros pentru tine dacă nimic nu s-ar schimba. Pur și simplu trebuie să-ți atingi țelurile. Poți apoi să îți iei și în fața altora angajamentul că vei urmări obiectivul de a deveni .

Vei acționa în modul în care toți se așteaptă de la tine să acționezi. Îți anunți scopul cu atâta convingere, încât ceilalți ar râde de tine dacă nu l-ai realiza. În acest fel, nu mai este cale de întoarcere. S-ar putea să pară dur și poate nu ești sigur dacă ai într-adevăr nevoie de .

Drumul către libertatea financiară. Primul tău milion în 7 ani, BODO SCHÄFER

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :