Fiecare om are dreptul de a fi BOGAT – nu te mulțumi cu puțin!

/
/
/
34 Views

Indiferent de s-ar spune în favoarea sărăciei, nu prea este posibil să ai o viață împlinită sau de succes fără a fi ! Nimeni nu se poate ridica la înălțimea potențialului său maxim, fie în talent, fie în dezvoltare spirituală, fără să aibă . De asemenea, pentru împlinirea sufletească sau dezvoltarea unui talent are nevoie de multe lucruri și, de multe ori, nu poți avea aceste lucruri decât dacă ai să le cumperi! Deci, este bine să înțelegi, încă de la vârste fragede că fiecare om are dreptul de a fi bogat.

Omul se dezvoltă trupește, spiritual și sufletește folosind lucruri, iar societatea este organizată într-o așa manieră încât trebuie să ai bani pentru a obține aceste lucruri; de aceea, baza oricărui progres uman trebuie să fie știința îmbogățirii. Scopul oricărei vieți este dezvoltarea și orice ființă are dreptul inalienabil de a atinge cel mai înalt nivel de dezvoltare posibil. Dreptul omului la viață este dreptul său de a folosi în mod liber și neîngrădit toate lucrurile care îi sunt necesare pentru împlinirea sa mentală, spirituală și fizică, cu alte cuvinte, dreptul de a fi bogat.

Pentru a fi bogat nu te mulțumești cu puțin

A fi cu adevărat bogat nu înseamnă să te mulțumești cu puțin. Nimeni nu ar trebui să fie mulțumit cu puțin, dacă este capabil să folosească și să se bucure de mai mult. Scopul Naturii este progresul și dezvoltarea vieții; orice om ar trebui să aibă toate lucrurile care îl poate ajuta să contribuie la puterea, eleganța, frumusețea și bogăția vieții; să fii mulțumit cu puțin este un păcat.

 

Cel care are tot ce își dorește pentru a-și trăi viața la potențial maxim este bogat; și nimeni nu poate avea tot ce-și dorește, dacă nu are mulți bani. Viața a progresat atât de mult și a devenit atât de complexă, încât chiar și cei mai obișnuiți bărbați sau femei au nevoie de o mare pentru a-și considera viața împlinită. Oricine își dorește, în mod natural, să devină tot ce poate el deveni; această dorință de a-și realiza potențialul înnăscut, este comună tuturor oamenilor; nu ne putem abține să ne dorim a fi tot ceea ce putem fi. Succesul în viață este tocmai a-ți realiza potențialul; și poți face asta doar având la dispoziție lucruri, pe care le poți obține doar având destui bani pentru a le cumpără. A înțelege știința îmbogățirii este, de aceea, esența tuturor cunoștințelor.

Fiecare om are dreptul de a fi bogat

Nu e nimic greșit în a dori să fii bogat. Dorința de avere este de fapt dorința pentru o viață împlinită, completă, abundență; iar această dorință este demnă de laudă. Omul care nu își dorește să trăiască în prosperitate este anormal; deci cel care nu dorește să aibă bani este anormal.

Cea mai mare fericire a omului constă în aceea de a dărui ceva celor pe care îi iubește! Dragostea își găsește găsește cea mai naturală și spontană expresie în gestul său de a dărui. Omul care nu are nimic de dat nu își poate îndeplini rolul de soț sau tată, de cetățean sau bărbat! Tocmai în acest gest de a dărui obiecte , omul își găsește împlinirea fizică, mentală și sufletească. De aceea, este de o extremă importanță că el să fie bogat.

Este perfect justificabil să îți dorești să fii bogat; dacă ești un bărbat sau o femeie normală, nu te poți abține s-o faci. De aceea, este perfect justificabil să acorzi cea mai mare atenție științei de a deveni bogat, pentru că este cel mai nobil și mai necesar dintre toate studiile. Dacă neglijezi acest lucru, nu îți faci datoria față de tine însuți, față de Dumnezeu și față de umanitate; pentru că nu poți face un mai mare serviciu lui Dumnezeu și umanității decât să îți realizezi întreg potențialul de care ești capabil.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :