Cum să faci bani? 9 pași simpli pentru a fi mai bogat

/
/
/
42 Views

Mulți suntem îngenuncheați de – stresați, presați de timp, obosiți, veșnic aflați pe o banda de alergare. Știm că acesta nu este un mod de a trăi, dar nu știm cum să ne eliberăm de sub jugul lui și cum să facem să trăim mai bine și să avem o abundentă. Exista niște lucruri simple pe care le putem face – lucruri care nu necesită timp sau – ci doar o schimbare de atitudine. În cele de mai jos vom observa 9 pași simpli, recomandați de Jane Thurnell, pentru a fi mai bogați, pentru a avea o mai abundentă!

9 pași simpli pentru a fi mai bogat
9 pași simpli pentru a fi mai

9 pași simpli pentru a fi bogat

 1. Fiți complet cinstiți cu privire la voștri – dacă nu sunteți cinstiți, acest lucru implică faptul că nu există suficienți bani pentru voi, pentru a avea tot ce vă trebuie, fără lipsă de onestitate.
 2. Creați un spațiu gol, astfel încât să poată curge în el cât mai multe lucruri bune – nu va umpleți viața cu lucruri pe care nu le vreți cu adevarat. Înainte de a cumpăra fiecare lucru, întrebați-vă dacă vi-l doriți. Nu vă creați o abundentă de nimicuri, trăiți o viață abundentă în care să căutați lucrurile și experiențele care funcționează pentru voi, în miezul ființei voastre.
 3. Zeciuiala este adesea asociata cu religia, dar este posibil sa dați zeciuiala și într-un context non-religios. Acesta pare un aspect foarte important pentru a trai în abundență – de fiecare dată când dați bani de voie, implicit, înseamnă că sunteți siguri ca vor veni mai mulți – aceasta este o afirmație pozitivă semnificativă, care are multă putere în spatele său. Procentul obișnuit este 10% din venitul vostru. Le-am recomandat mai multor oameni să dea zeciuala, iar aceștia mi-au spus că, atunci când fac acest lucru – ca prin minune – par să aibă mai mult.
 4. Fiți recunoscători pentru ceea ce aveți deja – concentrați-vă pe binele care există deja în viețile voastre. Este ușor să vă gândiți la ce nu aveți, dar petreceți în fiecare zi putin timp, ca să vă gândiți la ce aveți. Începeți fiecare zi, gândindu-vă la 5 lucruri pentru care sunteți recunoscători – și spuneți-le cu voce tare.
 5. Resentimentele, gelozia, invidia și lamentarea interferează cu fluxul liber al abundenței. Dacă sunteți geloși sau invidioși pe cineva, aceasta înseamnă că ceea ce au ei nu este disponibil și pentru voi. Dacă vi se pare dificil sa renunțați la aceste sentimente, remediile florale Bach va pot ajuta. Încercați remediul „salcie”, pentru a contracara resentimentele și mila față de sine, sau încercați esența „stejar veșnic verde”, pentru a combate invidia, gelozia și lăcomia.
 6. Iertați-i pe cei care v-au greșit! Iertarea face parte din trăirea unei vieți abundente. Dacă țineți mânia, indiferent cât de justificată ar fi, ea vă ține blocați în trecut, în loc să vă ducă mai departe, spre un viitor mai bun. Dacă vă vine greu sa renunțați la sentimentele negative, încercați să scrieți o scrisoare, în care să vă exprimați toată furia, durerea sufleteasca sau invidia. Scrieți până când nu mai aveți ce sa scrieți, apoi ardeți scrisoarea.
 7. Fiți capabili sa primiți de la alte persoane. Să puteți primi este sănătos, dar mulți oameni găsesc că e dificil. S-ar putea să aveți nevoie să practicați actul de a primi. Gândiți-vă la plăcerea pe care o aveți, atunci când dăruiți. Prin faptul că nu primiți cu generozitate, le negați altor persoane plăcerea de a dărui.
 8. Fiți conștienți de faptul că, în general, „norocul” joacă un rol foarte mic în viața oamenilor. (Dacă vă puneți nădejdea în noroc, atunci trebuie să acceptați și posibilitatea ghinionului.) Oamenii care își pun nădejdea în „noroc”, de multe ori își petrec viața, așteptând ca aceste lucruri să se întâmple. Oamenii care nu cred în noroc, ies afara și fac ca lucrurile sa se întâmple.
 9. Credeți că exista suficienți bani în lume, suficientă , iubire etc., pentru a satisface nevoile tuturor oamenilor de a trai în abundență. Am lăsat acest sfat la urma, deoarece acesta poate fi foarte greu de crezut, atunci când ne confruntam cu războaiele și cu foametea, în ziare și la televizor, dar mare parte din aceasta furie și nevoie se datorează faptului ca oamenii care au, nu cred ca au suficient, întrucât ei substituie banii și hrana în locul tuturor celorlalte forme de abundență în viața. Faceți ceva pentru a corecta acest dezechilibru și începeți să trăiți o viață care recunoaște că există inechități și penurie, dar recunoaște și faptul că le putem corecta, astfel încât toți să avem ceea ne trebuie.
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :