De ce este bine să începi o afacere? De ce să fii antreprenor?

/
/
/
113 Views

Dacă te întrebi de ce să începi o afacere, ei bine, există trei motive, pe lângă acela de a crea active. Acestea sunt:

Îți faci afacere ca să-ți aducă numerar în exces

În cartea sa Cum să fii bogat, Paul Getty afirmă că prima sa regulă este că trebuie să fii implicat în afaceri, dar în afacerile tale. El susține mai departe că nu o să devii niciodată bogat dacă lucrezi pentru altcineva. Unul dintre motivele pentru care tatăl bogat (Robert Kiyosaki) a început atât de multe afaceri este că avea bani în exces, de la celelalte afaceri ale sale. De asemenea, avea și timp suficient, pentru că afacerile sale necesitau o atenție minimă din partea sa. Astfel, avea și timp liber și bani în exces ca să investească în continuare în tot mai multe active scutite de impozit. De aceea a devenit bogat într-un timp atât de scurt și de aceea spunea mereu că trebuie „să-ți vezi de treburile tale!”

Îți faci afacere ca să o vinzi

Problema locurilor de muncă este că nu poți să le vinzi. Pentru ca un lucru să aibă valoare, trebuie să existe mult mai multe persoane care să-și dorească acel lucru, în afară de tine. Un activ îți aduce bani în buzunar, sau poate fi vândut cu un preț mai mare decât suma pe care ai plătit-o tu sau ai investit-o. Dacă poți să construiești o afacere de succes, o să ai întotdeauna o mulțime de bani. Dacă ai învățat cum să faci acest lucru, atunci ți-ai asigurat o profesie, pe care nu mulți o pot obține.

O afacere trebuie să fie publică

Doar în acest fel poți să devii un investitor suprem. Construind o afacere și făcând-o publică a fost calea prin care Bill Gates, Henry Ford, Warren Buffet, Ted Turner și Anita Roddick au devenit extrem de bogați. Ei sunt acționarii care vând acțiuni, pe când noi suntem acționarii care le cumpără. Tu de ce vrei să începi o afacere?

Robert T. Kiyosaki, Ghid de investiții

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :