Cum să devii bogat? 4 pași SIMPLI pentru a te îmbogăți rapid

/
/
/
82 Views

Adevărata măsură a bogăției este valoarea netă, nu venitul salarial. Așa a fost și așa va fi întotdeauna. Valoarea netă reprezintă valoarea financiară a tot ceea ce dețineți. Pentru a determina valoarea netă, însumați valoarea a tot ce aveți, inclusiv banii gheață și investițiile de tipul acțiunilor, obligațiunilor bancare, valorilor imobiliare, valoarea actuală a afacerii dum­neavoastră, valoarea reședinţei, dacă o dețineți; din această sumă scădeți tot ceea ce datorați. Valoarea netă este măsura fundamentală a averii, deoarece, dacă este nevoie, ceea ce dețineți poate fi transformat în lichizi. Bogații înțeleg diferența uriașă dintre venitul salarial și valoarea netă. Venitul salarial este important, dar este doar unul dintre cei patru factori care vă determină valoarea netă. Cum să devii ? Iată cei patru factori care te ajută să devii :

  1. venitul
  2. economiile
  3. investițiile
  4. simplitatea

Bogații înțeleg că realizarea unei valori nete mari este o ecuație care conține toate aceste patru elemente. De vreme ce toți acești factori sunt esențiali, haideți să-i examinăm pe fiecare în parte.

Cum să devii bogat? – venitul este important

Venitul are două forme: venitul salarial, provenit din muncă, și venitul pasiv.

Ce este venitul salarial?

Venitul salarial este reprezentat de banii câștigați din slujba de zi cu zi sau, pentru un întreprinzător, profitul ori venitul provenit dintr-o . Venitul salarial presupune că vă investiți propriul timp și propriile eforturi pentru a câștiga bani. Acesta este important pentru că în absența lui este aproape imposibil să aveți acces la oricare dintre ceilalți trei factori ai valorii nete.

Venitul salarial este modul în care ne umplem „coșul” financiar, dacă mă pot exprima astfel. Toți factorii fiind egali, cu cât venitul salarial este mai mare, cu atât mai mult puteți economisi și investi. Cu toate că venitul salarial este hotărâtor, el este valoros numai ca parte a întregii ecuații a valorii nete.

Din nefericire, săracii și mulți dintre cei din clasa de mijloc se concentrează exclusiv asupra venitului salarial, luat separat de ceilalți factori. Prin urmare, sfârșesc prin a avea o valoare netă mică sau aproape de zero.

Ce este venitul pasiv?

Venitul pasiv este reprezentat de banii câștigați fără o muncă activă. Vom discuta amănunțit despre venitul pasiv mai târziu, dar acum luați-l în calcul ca pe o altă sursă de venit care umple „cornul abundenței”, putând fi folosit pentru , economii și .

Economiile – nu poți să devii bogat dacă nu

De asemenea, economiile sunt obligatorii. Puteți câștiga grămezi de bani. Dar dacă nu puneți deoparte nimic, nu vă veți îmbogăți niciodată. Mulți oameni au tiparul financiar fixat pe cheltuieli. Indiferent câți bani ar avea, ei cheltuie. Aleg recompensa imediată în locul echilibrului pe termen lung.

Cele trei motto-uri ale cheltuitorilor și faliților

Cheltuitorii și faliții au trei motto-uri:

  1. Sunt doar bani. Prin urmare, nu au parte de prea mulți bani.
  2. S-au dus așa cum au venit. Cel puțin, așa speră ei, pentru că cel de-al treilea motto este:
  3. îmi pare rău, nu pot acum. Sunt falit.

Este imposibil să ne referim la următorul factor al valorii nete în absența realizării unui venit care să umple coșul și a economiilor care să țină banii acolo. Din momentul în care ați început să economisiți o parte acceptabilă a venitului dumneavoastră, vă puteți îndrepta atenția asupra următorului stadiu și puteți să vă înmulțiți banii prin investiții.

Cum să devii bogat dacă nu investești?

În general, cu cât sunteți mai buni investitori, cu atât mai repede se vor înmulți banii dumneavoastră și veți ajunge la o valoare netă mai mare. își cheltuie timpul și energia pentru a învăța cât mai multe despre investiții și modul de a le realiza. Ei se mândresc a fi investitori excelenți sau cel puțin capabili de a angaja buni investitori care să facă investiții pentru ei. Săracii se gândesc că investițiile sunt numai pentru bogați, astfel încât ei nu învață niciodată nimic despre acest subiect și rămân faliți. Repet, fiecare parte a acestei ecuații este importantă.

Simplitatea te ajută să devii bogat

Cel de-al patrulea factor al valorii nete ar putea fi lozul-surpriză din grămadă, deoarece puțini oameni îi recunosc importanța în realizarea averii. Acesta este factorul simplificării. El merge mână în mână cu economisirea , prin care vă veți crea în mod conștient un stil de în care să aveți nevoie de mai puțini bani pentru a trăi. Prin scăderea costului vieții, vă creșteți economiile și fondurile disponibile investițiilor.

Surse: T. Harv Eker, Secretele minții de milionar

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :