Pentru a deveni bogat trebuie să știi să îți gestionezi banii

/
/
/
74 Views

Pentru a deveni trebuie să știi să îți gestionezi . sunt foarte pricepuți la gestionarea propriilor . Oamenii bogați își gestionează bine . Săracii nu își gestionează bine . Bogații nu sunt deloc mai deștepți decât săracii; ei doar au obiceiuri bănești diferite și mai încurajatoare. Aceste obiceiuri sunt, în principal, bazate pe condiționarea dumneavoastră din trecut. Astfel încât, dacă nu vă gestionați cu eficiență, probabil că așa ați fost programați. În al doilea rând, există o probabilitate chiar și mai mare de a nu ști cum să vă gestionați cu ușurință și într-un mod eficient.

Poate că n-o să vi se pară o idee prea strălucită, dar iată care este concluzia: unica și cea mai mare diferență dintre succesul și eșecul financiar este modul în care vă gestionați banii. Este simplu: pentru a stăpâni banii, trebuie să-i gestionați.

Săracii fie nu gestionează bine banii, fie evită de-a dreptul orice subiect legat de bani. Multor oameni nu le place să-și gestioneze banii pentru că, în primul rând, spun că le limitează libertatea și, în al doilea rând, nu au suficienți bani de gestionat. În ceea ce privește prima scuză, gestionarea nu vă limitează libertatea – dimpotrivă, o promovează. Gestionarea vă permite să vă atingeți în cele din urmă independența financiară, astfel încât să nu mai fiți niciodată nevoiți să munciți. Pentru mine, aceasta este adevărata libertate.

Pentru a deveni bogat, mai întâi înveți să îți gestionezi banii pe care îi ai

Cât despre cei care folosesc justificarea nu am destui bani de gestionat, ei privesc la celălalt capăt al telescopului. În loc să spună: „Când voi avea o grămadă de bani voi începe să-i gestionez“, mai bine ar realiza că realitatea este exact pe dos: „Atunci când voi începe să-i gestionez, voi avea o grămadă de bani.”

A spune „Voi începe să gestionez banii imediat ce voi prinde cheag” este ca și cum o persoană supraponderală ar spune: „Voi începe să țin regim și să fac exerciții imediat ce voi pierde zece kilograme.” Este ca și cum ați pune căruța în fața calului, ceea ce nu duce nicăieri… sau poate doar înapoi! Mai întâi, începeți să vă gestionați cu grijă banii pe care îi aveți; iar apoi veți descoperi că aveți mult mai mulți bani de gestionat.

Trebuie să dobândiți obiceiurile și deprinderile gestionării unei sume mici de bani înainte de a putea deține o sumă mare. Amintiți-vă: suntem creaturi ale obișnuinței și, prin urmare, obiceiul de a vă gestiona banii este mai important decât suma.

Obiceiul de a vă gestiona banii este mai important decât suma. Deci, pentru a deveni bogat trebuie să știi să îți gestionezi banii pe care îi ai acum!

Surse: T. Harv Eker, Secretele minții de milionar

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :