Să dăruiești te face să te simți mai bine – Este semn de bogăție

/
/
/
71 Views

Adesea ne face mai multă plăcere să dăruim decât să primim. Oamenii cărora le pasă doar de ei înșiși sunt singuri, nefericiți și deprimați. Cea mai bună cale de a-ți„reveni” din sentimente de insig­nifianță și lipsă de sens este pur și simplu să ai grijă de alții. Dacă ești trist și deprimat, te concentrezi adesea prea mult asupra ta. În schimb, dacă te concentrezi să îi ajuți pe alții, vei fi distras de la propria tristețe. Cine îi ajută pe alții, se ajută pe sine. Să dăruiești, doar așa dovedești că sunt pe mâini bune!

Cine duce o altă persoană cu barca pe celălalt mal, ajunge și el tot acolo.

Acum îți poți dovedi de însuti că poți „face bine” cu banii. Poți demonstra că banii sunt benefici. Întărești această idee atunci când faci viața cuiva mai ușoară și mai frumoasă cu banii tăi. Astfel îți dovedești de însuți că poți gestiona banii responsabil și că banii sunt pe mâini bune, pentru că tu îi cheltuiești în scopuri bune.

Să dăruiești este un semn de abundență

Să dăruiești este un semn către univers care spune: „Mulțumesc. Am mai mult decât îmi trebuie. De aceea pot renunța la o parte”. Această idee de abundentă te ajută să adopți un sentiment firesc fată de . Te bucuri de bani mai mult pentru că nu îi privești ca fiind prea importanți. Ești mai conștient că banii sunt o formă de energie care te influențează. Cu cât dăruiești mai mult, cu atât mai mult vor veni înapoi în viața ta. De asemenea, vei avea mai multă încredere că și mai mulți bani se vor revărsa în viața ta.

A dona bani este o dovadă a încrederii tale în tine și în fluxul de energie al universului. Dacă îți întărești încrederea în tine și în univers în acest fel, te aștepți să ai parte de și mai multi bani în . Anticipezi bogății, asa că bogăția devine pentru tine ceva normal. Nu uita că așteptările noastre determină ceea ce obținem.

Vezi aici cele mai bune oferte EMag

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :