Card de cumpărături. De ce să NU îți faci un card de credit?

/
/
/
85 Views

Știm foarte bine că foarte multe magazine îți pun la dispoziție un . Motivul pentru care magazinele sunt interesate să-ți ofere acest este că ele fac profituri uriașe și bineînțeles, banca le dă pentru acest serviciu.

Un card de cumpărături va fi motivul pentru care vei avea probleme cu

Unul dintre motivele pentru care există atât de mulți oameni care au foarte mari probleme cu banii este că aceștia cumpără proaste cu , din cauza cărora sărăcesc, returnând banii respectivi în ani de zile la o dobândă ridicată. De exemplu, dacă eu îmi cumpăr o pereche de pantofi cu un card de cumpărături și-mi ia ani de zile să achit rata pentru împrumutul făcut cu cartea de credit, sunt, ani la rând, mai sărac și continui să plătesc un produs care m-a făcut mai sărac, nu mai . Oamenii săraci cumpără produse care îi fac să rămână săraci și pe care le plătesc în ani întregi la o dobândă ridicată.

Dacă vrei să fii bogat, trebuie să devii clientul întreprinderilor care vor să te facă mai bogat. De exemplu fii clientul unui număr mare de e-mailuri informative în domeniul investițiilor și al multor reviste financiare. Sunt, de asemenea, fii clientul firmelor care vând seminarii și produse educaționale. Cheltuiește bani pe produse sau servicii care te fac mai bogat.

Ce trebuie să faci?

Încearcă să trăiești pentru o perioadă de timp cât mai simplu, sub posibilitățile tale. Dacă vrei să devii bogat trebuie să ai grijă la nivelul de trai. Dacă vrei să îți cumperi ceva, nu apela foarte rapid la diverse carduri de cumpărături, carduri de credit. Economisește o perioadă de timp. Fă-ți un , stabilește-ți câți bani să pui lunar deoparte. Ține minte:

Este mult mai ușor să cheltuiești bani, decât să faci bani

Surse: Un iq financiar mai bun, Robert T. Kiyosaki

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :