Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Renunțați complet la antibiotice!!!

/
/
371 Views

Cert este că apelăm la prea multe medicamente „de ultimă generație”, iar acestea au foarte multe efecte adverse. Este de speriat faptul că folosim enorm de multe !
„Anti bios”, în traducere directă, înseamnă „împotriva vieții” – acestea sunt antibioticele! Nu mai sunt cele de demult; acum sunt tot mai puternice și mai periculoase: cefalosporine, care ajung sigur la țintă, dar omoară și ținta până la urmă.  În primul rând, trebuie să se știe că colonul uman are foarte multe funcții, este ca un creier. În el se sintetizează vitamine, hormoni, săruri minerale, unele substanțe se descompun, altele se recompun etc.

Organismul unui om tratat cu antibiotice este privat de o serie de hormoni, de săruri minerale, vitamine, enorm de multe substanțe care refac colonul. Deci, noi trebuie să avem grijă de asta. Antibioticul omoară tot ce întâlnește în cale: și flora bacteriană normală (fiziologică), și cea periculoasă (patologică). În ziua de azi, medicul recomandă cefalosporine pentru că, vezi Doamne, pacientul are roșu în gat! Nu mai știe domnul doctor de o gargară cu ceai de urzică sau altceva simplu. Iar asta se întâmplă pentru că nu vrem să înțelegem că organismul uman reacționează și el cum poate, în fața atâtor agresiuni externe. Se dereglează uneori, dar are puterea să-și revină, în majoritatea cazurilor. Trebuie doar puțină răbdare și să fie ajutat cu o alimentație de cruțare, cu odihnă, cu somn eficient, cu aer curat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Sunteți interesat de articole? Abonați-vă!

Dacă doriți să fiți anunțați prin mail atunci când se publică articole noi pe site, folosiți căsuța de mai jos pentru a va abona. Introduceți numele și adresa de email, apoi dați click pe Mă Abonez! Intrați apoi pe adresa dvs. de mail și dați click pe linkul de confirmare! Vă mulțumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar