Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Produsele tip ketchup sunt pline de E-uri

/
/
370 Views

Produsele tip sunt pline de – acesta este rezultatul unui studiu realizat de Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – A.N.P.C.P.P.S. România.

În cadrul studiului au fost analizate 24 de produse tip ketchup, produse sau distribuite de jucătorii de top din țară, achiziționate în mod aleatoriu și anonim de către reprezentații Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons din supermarket-urile de pe teritoriul țării, în luna iulie 2014. Ca urmare a realizării acestui studiu a reieșit faptul că, în ceea ce privește numărul de E-uri, din cele 24 de tipuri de produse analizate:

  1.     33,33 % din produsele analizate au în conținut 5 E-uri;
  2.     25 % din produsele analizate au în conținut 2 E-uri;
  3.     20,8 % din produsele analizate au în conținut 4 E-uri;
  4.     8,33 % din produsele analizate au în conținut 7 E-uri;
  5.     4,16 % din produsele analizate au în conținut 1, 6 sau 9 E-uri.

Sursa: protectia-consumatorilor.ro

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Sunteți interesat de articole? Abonați-vă!

Dacă doriți să fiți anunțați prin mail atunci când se publică articole noi pe site, folosiți căsuța de mai jos pentru a va abona. Introduceți numele și adresa de email, apoi dați click pe Mă Abonez! Intrați apoi pe adresa dvs. de mail și dați click pe linkul de confirmare! Vă mulțumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar