Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Este rău să consumăm pâine albă?

/
/
351 Views

Nu, nu este un rău să consumăm și sortimente de albă, dar trebuie să ținem seama de faptul că odată cu scăderea gradului de extracție al făinii crește valoarea energetică a pâinii prin creșterea conținutului de amidon, scade valoarea biologică deoarece scade nivelul de fibră (celuloză), substanțe minerale și vitamine.

În consecință pâinea albă îngrașă mai mult și se poate considera ca un aliment parțial devitalizat  prin spolierea unei părți destul de importante din sărurile minerale și vitamine. Dacă este în stare caldă pâinea albă se consumă în cantități mai mari decât pâinea neagră, cu consecințele ce rezultă de aici, respectiv orice energie în plus neconsumată se depune sub formă de grăsime în organism.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Sunteți interesat de articole? Abonați-vă!

Dacă doriți să fiți anunțați prin mail atunci când se publică articole noi pe site, folosiți căsuța de mai jos pentru a va abona. Introduceți numele și adresa de email, apoi dați click pe Mă Abonez! Intrați apoi pe adresa dvs. de mail și dați click pe linkul de confirmare! Vă mulțumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar