Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

E912 ceara montana – glazurant toxic! Unde se folosește?

/
/
247 Views

este un agent de glazurare natural. Ceara vegetală, este permisă doar pentru tratarea suprafeței fructelor sau a legumelor și fructelor exotice. Ceara montana se obține din lignit! Culoarea este dată de răşinile pe care le conţine. Este insolubilă în , puţin solubilă în şi solubilă în solvenţi organici ca benzina, eterul şi cloroformul. Are temperatura de topire 76°C. Este folosită ca înlocuitor al cerii de albine.

Aditivul E912 ceara montana se găsește în..

Aditivul E 912 ceara montana este folosit numai pentru tratamentele superficiale ale citricelor proaspete, pentru pepeni, mango, papaya, avocado și ananas.

De ce se folosește aditivul E912 ceara montana

E 912 ceara montana este folosită numai pentru acoperirea fructelor (în special a celor exotice), pentru protejarea lor la acțiunea microorganismelor. Dozele admise sunt nelimitate.

Efecte adverse / secundare ale aditivului E912

E 912 ceara montana este utilizată numai pentru tratamente superficiale aplicate fructelor citrice, legumelor și altor exotice. Testele efectuate pe animale au arătat că aditivul E 912 ceara montana este nociv pentru organismul uman. Poate cauza alergii. Din cauza lipsei de informații și din cauza faptului că lipsesc unele cercetări actuale, utilizarea aditivului E 912 ceara montana nu mai este permisă în Europa din anul 2014.

Nivel de

Surse:
food-info.net

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Sunteți interesat de articole? Abonați-vă!

Dacă doriți să fiți anunțați prin mail atunci când se publică articole noi pe site, folosiți căsuța de mai jos pentru a va abona. Introduceți numele și adresa de email, apoi dați click pe Mă Abonez! Intrați apoi pe adresa dvs. de mail și dați click pe linkul de confirmare! Vă mulțumim!

This div height required for enabling the sticky sidebar