Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Cum să faci o fată să te placă? Cum cucerești o fată?

/
/
2546 Views

De aici pornește totul, pentru că dacă fata nu te place, ce șanse mai ai? Singura opțiune care-ți rămâne este să te
mulțumești cu altă fată care nu se respectă prea mult și se va mulțumi cu un băiat de care nu prea-i place. Altă relație
care n-are nici o șansă. Deci să o faci pe fată să-i placa de tine este esențial dacă vrei ca fata să facă orice pentru tine. Asta se bazează pe cum se simte lângă tine: o să-i placă de tine în măsura în care îi place să stea în preajma ta. Dacă o faci să-i placă de tine și să stea în compania ta, deja ai pus bazele pentru mult mai mult. Iată cum:

Cum să faci o fată să te placă? Legea asocierii

Aceasta este o lege dominantă a naturii umane și este esențială dacă vrei să faci o fată să te placă. Oamenii nu-și
dau seama dar, această lege funcționează mereu într-un proces subconștient și acționează în majoritatea tacticilor de seducție, dacă nu chiar în toate. Ideea este să te asociezi strategic fetei prin intermediul unor stimuli și activități plăcute și să te bucuri apoi de beneficiile acestei asocieri.

Dacă fata face ceva ce-i place și este într-o dispoziție bună, ar fi bine să fii și tu prezent, invers, când fata nu este într-o dispozitie bună și nu se simte bine, ar fi bine să dispari de lângă ea. Ideea este că vrei ca ea să te asocieze
cu momentele în care se simte bine, prin orice mijloace necesare.

Cum să faci o fată să te placă? Fă-o să râdă!

Fă fata să râdă și s-ar putea să nu mai fie nevoie de multe alte eforturi. Când faci o fată să râdă, există mai multe legi
psihologice care funcționează în favoarea ta, legea asocierii și felul în care o faci să se simtă, care este o altă lege în
sine. Gândește-te pentru o clipă câți oameni îți plac ție personal numai pentru că te fac să râzi? Tuturor ne plac comicii celebri și deși sunt niște străini simțim ca-i cunoaștem personal numai pentru că pot și ne fac să râdem. Aceasta este o altă lege puternică, deci distrează-te și să nu te miri dacă unele fete o să fie înnebunite după tine.

Cum să faci o fată să te placă? Fă-i complimente

Un adevăr simplu  și eficient este că, dacă-i faci complimente, fata o să te placă și mai mult. Tehnica este foarte eficientă din două motive: în primul rând oamenii au nevoie să fie acceptați și complimentele transmit un astfel
de mesaj flatând eul. În al doilea rând, fetele te plac în măsura în care se simt bine alături de tine, deci dacă se simt bine în propria piele când sunt alături de tine, atunci vor vrea să petreacă mai mult timp lângă tine și invers, vor vrea să fugă de lângă tine dacă nu se simt bine. Prin urmare, poți s-o faci să se simtă bine în propria piele și astfel să te placă mai mult dacă-i faci complimente. Ai grijă cum îi faci complimente, nu exagera și ai grija să nu pari nesincer pentru că asta se va întoarce împotriva ta.

Cum să faci o fată să te placă? Idolul fetei

O metodă bună de a o face pe fata să te placă mai mult este aceea de a descoperi care este idolul ei și motivele pentru care admiră acea persoană, pentru că aproape toate fetele admiră pe cineva, fie un prieten, membru de familie sau celebritate.

După ce ai întrebat-o și ai aflat pe cine admiră și din ce motive, poți avea un efect puternic asupra ei, magic chiar. Dacă ai aflat de pildă că îi place de Catherine Zeta-Jones pentru că are clasă, e stilată și îi par deosebit de sexi
părul ei negru mătăsos și pielea ei perfectă, ai deja o listă de complimente. Din nou, fii sincer și folosește complimentele atunci când e cazul. De cele mai multe ori poate suna nesincer dacă o complimentezi imediat după ce ți-a spus ea, deși poți face imediat o remarcă subtilă de genul „da, chiar îi semeni, probabil din cauza părului negru și a tenului măsliniu”, care probabil nu strică.

Cum să faci o fată să te placă? Vârsta

Tinerețea este elixirul care face orice fată să se simtă bine în propria piele și, implicit și pe tine. Fetele se consumă mult când vine vorba de vârsta lor, iar tinerețea este un lucru de importanță majoră pentru majoritatea
reprezentantelor sexului frumos și cu cât este mai sensibil în legătură cu vârsta ei, cu atât mai bine.

Cum să faci o fată să te placă? Fă-ți un prieten apropiat

Fetei îi va plăcea mai mult de tine dacă vei lega o prietenie cu cineva care-i este apropiat. Motivul este pentru că
majoritatea oamenilor iau foarte ușor drept bună judecata altuia, în special dacă acea persoana ne este apropiată. Ne
gândim că, dacă prietenii mei îl plac, atunci băiatul trebuie să aibă calități deosebite și, în plus, prietenii îmi vor binele.

Asta e de multe ori departe de a fi adevărat și e o greșeală să luăm drept bună judecata altuia, dar se întâmplă frecvent și poate fi folosită în avantajul tău. Dacă reușești să legi o relație puternica între tine și cineva important și drag din viața fetei, mama ei de exemplu, atunci probabil o să aibă o părere foarte bună despre tine și sunt șanse foarte mari să ajungi să o cunoști mai bine.

Cum să faci o fată să te placă? Spiritul autoironic

Aceasta este o metodă foarte bună ca fata să vadă că nu ești vanitos sau arogant. E foarte important să nu pari arogant, pentru că asta poate însemna că relația voastră ia sfârșit înainte de a începe, deci pentru a evita asta, ar fi bine dacă ai putea să râzi un pic de tine însuți și să pari astfel mai plăcut, mai abordabil.

Cum să faci orice fată să te placă? Construiește o relație

Se vorbește de mult timp despre aceasta tehnică, în parte și pentru că este foarte eficienta apoi pentru că, atunci
când construiești o relație, stabilești o conexiune și oamenii te plac mai mult dacă se pot raporta la tine. Este important să stabilești o relație folosind metode și tactici omologate, pentru a-ți spori șansele de a găsi puncte în comun cu fetele.

Prima metodă de a construi o relație cu o fată este să-i imiți postura și mișcările și pentru a face asta imita-i gesturile și limbajul trupului având grija să nu bată la ochi. De exemplu, dacă fata se apleacă peste masă și apoi stă dreaptă pe scaun, fă și tu același lucru, iar dac! ea îți pune brațele pe masă, faci și tu la fel. Această tehnică psihologică se poate folosi și de la  celălalt capăt al încăperii.

A doua metodă este aceea de a-i imita expresiile și felul în care vorbește, deci dacă vorbește repede fă și tu la fel, iar
dacă folosește o anume expresie sau un anume cuvânt în mod repetat, fă și tu la fel. Poți de asemenea să-i observi
mimica feței și să o imiți. E nevoie s! exersezi mult, dar ai noroc de un instinct subconștient care funcționează fără ca ea să știe. Principiul este că ne raportăm la oameni care sunt asemănători cu noi, o relație presupune încredere și avem nevoie de încredere pentru a avansa. Pune în aplicare această tehnică și ea te va plăcea mai mult.

Cum să faci o fată să te placă? Simpatie reciprocă

E de bun simț să-ți placă de cineva căruia îi place de tine, lucru dovedit de nenumărate ori în tot atâtea studii. Opusul
este valabil, în sensul că tindem să nu ne placă oamenii cărora nu le place de noi. Deci pentru început ar trebui să-
ți placă sincer de ea, să fii drăguț, cald și afectuos, să-i faci complimente sincere. Prin urmare, dacă-ți place de ea sau o respecți dintr-un anume motiv, spune-i-o. Este esențial să construiești o relație cu fata pentru ca aceasta să te placă: cine se aseamănă se adună și ne plac oamenii care seamănă cu noi, deci imita-i gesturile, limbajul trupului, simpatiile și antipatiile și veți construi un raport, o relație, iar ei cu siguranță îi va plăcea de tine mai mult.

În cele din urmă, se știe că fetelor le plac oamenii care au în general o atitudine și abordare pozitivă; nimănui nu-i
place să stea lângă cineva care bombăne tot timpul, e nemulțumit de ceilalți, de propria persoană și de viață în
general. Deci dacă vrei să te placa fetele, începe prin a te place singur, abordează o atitudine pozitivă asupra vieții ți
o atitudine mentală pozitivă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Sunteți interesat de articole? Abonați-vă!

Dacă doriți să fiți anunțați prin mail atunci când se publică articole noi pe site, folosiți căsuța de mai jos pentru a va abona. Introduceți numele și adresa de email, apoi dați click pe Mă Abonez! Intrați apoi pe adresa dvs. de mail și dați click pe linkul de confirmare! Vă mulțumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar