Hit enter after type your search item

Cum se prepară cârnații pentru prăjit? + Rețete de cârnați

/
/
/
640 Views

Cârnații pentru prăjit se prepară cel mai simplu. Aceștia sunt cârnații cu care ar trebui să înceapă un cârnățar amator. Chiar și în ceea ce privește aparatura, aici este necesar strict echipamentul standard. Acest lucru este valabil mai ales atunci când pasta pentru se umple în borcane sau doze. De asemenea, volumul de muncă este redus. Pasta destinată cârnaților pentru prăjit poate fi folosită mai versatil decât orice altă pastă pentru .

La cârnații pentru prăjit se poate folosi carnea de la toate speciile de animale. De preferat este însă carnea de la animale mai tinere, deoarece carnea mai bătrână are adeseori fibra lungă, fapt ce are efect negativ asupra structurii cârnaților, care devin prea tari și uscați. , oaie, capră sau vânat nu trebuie să fie în proporție mai mare de o treime în pasta pentru cârnați, deoarece aceștia devin uscați și din acest motiv. În acest caz, se recomandă adăugarea câte unei treimi de și de slănină. Cârnații pot fi preparați însă și exclusiv din carne de vițel, de curcan sau de iepure, la aceasta adăugându-se slănină. În acest caz puteți folosi foarte puțină slănină, dacă trebuie să renunțați la ea din motive de sănătate.

Cum se prepară pasta pentru cârnații pentru prăjit?

Ingredientele pentru cârnați pen­tru prăjit se taie mai întâi cu cuțitul, astfel încât să poată fi prinse ușor în mașina de tocatLa mașina de tocat trebuie să aveți grijă ca setul de cuțite să taie bine. Ingredientele se prelucrează în stare bine răcită, înainte de a le da prin mașina de tocat, bucățile de carne și se amestecă bine cu sare și condimente. Apoi pas­ta se frământă bine și se umple. Pasta poate fi umplută atât în membrane, cât și în doze sau borcane.

Cum se afumă cârnații pentru prăjit?

Cârnații pentru prăjit pot fi afumați la rece. În acest caz însă, pasta nu trebuie să conțină ou, iar ceapă cât mai puțină sau chiar deloc. Cârnații se afumă în stare crudă.

Rețete de cârnați pentru prăjit

Cârnați țărănești pentru prăjit

50% carne macră de porc; 50% fleică de porc; Condimente pentru fiecare kilogram de pastă pentru cârnați: 20 g sare; 2 g piper alb măcinat; 0,25 g nucșoară; 0,5 g măghiran măcinat; puțin usturoi.

Mai întâi se curăță toată carnea de ligamente și cartilagii, după care se adaugă condimentele. Totul se amestecă bine și se dă prin mașina de tocat cu sita de 3 sau 4 mm. Apoi pasta se frământă. La gustare, cârnații pentru prăjit nu trebuie să fie în niciun caz iuți sau sărați, deoarece in­tensitatea gustului se intensifică prin prăjire. Pasta pentru cârnați se umple în intesti­ne de porc și se răsucește în perechi sau șiraguri de cârnați cu greutatea de câte 90 g.

Cârnații mai pot fi atârnați încă o zi sau două într-o încăpere răcoroasă. Înainte de a-i consuma, se pun în apă fierbinte (care nu fierbe) aproximativ 15 până la 20 de minute, până ce sunt pătrunși, după care pot fi prăjiți. Dacă îi scufundați mai întâi în lapte sau îi ungeți cu muștar, vor avea o frumoasă culoare maronie. Nu îi prăjiți la o temperatură prea mare, deoarece pot plesni. Cârnații fierți se pot pregăti și pe grătar.

În mod frecvent, pastei de cârnați pentru prăjit i se adaugă ouă crude. Cantitatea este de un ou la 1 până la 2 kg pastă pentru cârnați. În acest caz însă, cârnații trebuie consumați sau congelați imediat după .

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Abonează-te la articole!

Introduceți aici adresa de e-mail și te vom anunța atunci când publicăm articole noi pe site! După ce ați introdus numele și adresa dvs. de e-mail, intrați pe e-mailul dvs. și confirmați abonarea!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :