Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Care este diferența dintre antigel și lichid de răcire?

/
/
1031 Views

Atunci când vorbim de întreținerea autovehiculelor, cuvintele „” și „” sunt adesea folosite interschimbabil. În timp ce ambele se referă la aproape aceeași substanță, există diferențe semnificative între cele două. Principala diferența dintre antigel și este adăugarea de apă în amestec. În rândurile de mai jos vor fi enumerate principalele diferențe dintre un lichid de răcire și un antigel.

Care este diferența dintre antigel și lichid de răcire?

Ce este antigelul?

Antigelul este o substanță lichidă utilizată în motoare cu combustie internă. Este folosit, în primul rând, pentru a reduce semnificativ punctul de îngheț al fluidelor, pentru a interzice acumularea de cristale de gheață pe radiatoare. Deoarece această componentă lichidă este extrem de rezistentă la temperaturi scăzute, este utilizată pentru întreținerea mașinilor în timpul sezonului de iarnă. Fără antigel, motoarele mașinilor pot îngheța în condiții meteorologice dificile, ceea ce duce la reparații scumpe ale mașinilor. antigel

Ce este agentul de răcire?

Agentul de răcire este o substanță lichidă utilizată pentru a disipa căldura sau circula dintr-o parte a motorului auto la alta. Mecanismul său de lucru împiedică supraîncălzirea motorului. În mod ideal, un lichid de răcire ar trebui să aibă o capacitate termică ridicată. În plus, nu trebuie să provoace direct sau indirect coroziunea în sistemul de răcire al unui . agent de răcire

Care este diferența dintre antigel și lichid de răcire?

Deci, care este diferența dintre antigel și lichid de răcire? În timp ce ambele sunt utilizate interschimbabil pentru întreținerea mașinilor, există diferențe între cele două. În primul rând, antigelul este unul dintre componentele folosite pentru a crea un agent de răcire al motorului. Practic, un lichid de răcire este o împărțire de 50-50 de apă și o formulă antigel. În plus, antigelul este esențial pentru scăderea punctului de îngheț al lichidelor motorului. Realizat cu etilenglicol, antigelul are un nivel de performanță mai ridicat, fiind ideal pentru condiții meteorologice extreme. Cu ajutorul unei formulări antigel, formarea de cristale de gheață pe motorul mașinii poate fi evitată.

Între timp, un lichid de răcire este utilizat pentru a transfera sau a disipa căldura departe de motorul mașinii pentru a preveni supraîncălzirea. De asemenea, un lichid de răcire menține piesele interne ale motorului lubrifiate. Deși există diferențe semnificative între cele două, ele sunt utilizate interschimbabil, în principal deoarece componenta utilizată pentru a crea un lichid de răcire este, de asemenea, o formulă antigel. Singura linie subțire care separă cele două este adăugarea de apă în amestec. Deoarece o formula antigel nu ar trebui să fie turnată direct în motor, este ambalată și comercializată ca agent de răcire.

Antigel Lichid de răcire
Realizat cu etilen glicol Fabricat cu apă și formula antigel pentru părți egale
Reduce punctul de îngheț al lichidelor Transferă căldura departe de motor
Împiedică înghețarea motorului Împiedică supraîncălzirea motorului
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Sunteți interesat de articole? Abonați-vă!

Dacă doriți să fiți anunțați prin mail atunci când se publică articole noi pe site, folosiți căsuța de mai jos pentru a va abona. Introduceți numele și adresa de email, apoi dați click pe Mă Abonez! Intrați apoi pe adresa dvs. de mail și dați click pe linkul de confirmare! Vă mulțumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar